Vanmiddag vertrokken vanuit Leusden richting Kolham Groningen. Onderweg kwamen we al meerdere runners tegen dus de sfeer zat er gelijk goed in. Eenmaal op de camping rustig onze tenten opgezet en de bbq aangezet. Er kwamen al snel andere bij ons zitten en die namen hun eigen bbq mee dus dat was een gezellige boel. Toen bleek dat hun mij zaterdag hadden zien rijden met de Chevy hadden we gelijk genoeg gesprek stof. Ze komen uit Soest, klein wereldje leven we toch in.

Na het eten nog wat oud Hollandse spellen zoals frisbee, tafeltennis(motorkaptennis) en mini jeu de boule gespeeld. Ondertussen is het donker en zijn Jaap, Andre, Maarten, Rob en Marcel nog even de camping verkennen.

Patrick, Marjolein en ik zijn het zat dus wij zijn naar bed. Ik lig voor het eerst in mijn super fijne tent gekocht bij Robbert van 52 graden north te Soest! En nu proberen te slapen terwijl er 5 meter van mijn tentje een geluidsinstallatie zo hard staat te knallen dat de grond trilt……. het ultieme gevoel van vakantie!! Morgen ochtend de start en daarna mijn verslag vanuit Kopenhagen, tot dan!

The day before…, door onze reporter Joost
Getagd op: