Het eerste probleem is een feit: zojuist een garage in Briancon (frankrijk) opgezocht in verband met een rare ratel vanuit de versnellingsbak. De eerste, tweede en derde versnelling begonnen steeds meer te kraken. De vierde en vijfde versnelling werkte (nog) wel goed. De monteur ontdekte al vrij snel het probleem. Het rubber bij de aandrijfas was gescheurd. Hierdoor is de olie uit de versnellingsbak gelopen en zijn we fijn zonder olie aan het schakelen geweest. Niet handig dus.

Om 14 uur gaan ze er mee aan de slag en hopelijk valt de schade aan de versnellingsbak mee. Als alles goed gaat hopen we weer rond 16 uur de weg op te kunnen. Er zal wel blijvende schade zijn verwacht de monteur. Dus straks na de reparatie kijken hoever we er mee gaan komen. Wordt het toch nog spannend! šŸ™‚

Nu zitten we voor een supermarkt en hebben net een broodje op. We kunnen niets anders dan rustig afwachten. Gelukkig heb ik m’n iPad bij me en kan ik alvast het eerste gedeelte van de videocompilatie van vandaag in orde maken.

De reis vandaag tot nu toe was mooi. Gaaf met al die gepimpte auto’s over bergpassen en door dorpjes te rijden. Het is heel veel toeteren, knipperen, radio op levensgevaarlijk en gek doen. We moeten het image van Nederland wel op niveau houden. Leuk om te zien hoe de meeste mensen wel enthousiast reageren.

Ook leuk was vanmorgen de file door een dorpje. En gewoon voor het politiebureau een beetje toeteren en herrie maken, met de knipperlampjes aan uiteraard. Tja, soms moet je gewoon durven… Ha ha!

Nou, tot zover weer even de verslaglegging. Ik zou zeggen: wordt vervolgd!

Probleem 1, rubber bij aandrijfas lek
Getagd op:                             

5 gedachten over “Probleem 1, rubber bij aandrijfas lek

 • 10 juli 2013 om 14:59
  Permalink

  Die Auto hoort daar niet te hangen maar te rijden op de weg, ja ja , ik zal mijn duimen tot stompies duimen voor het geluk dat het hierbij blijft en de auto jullie zonder verdere problemen naar Barcelona brengt.succes en heeeeellll veel geluk

 • 10 juli 2013 om 15:25
  Permalink

  Dat is een dompertje, jammer.
  Hopen dat het toch nog meevalt, en dat jullie straks weer gewoon verder kunnen.
  Succes en veel plezier.

 • 10 juli 2013 om 20:17
  Permalink

  over de helft, jullie rijden weer. Gert je mag vast wel lachen op de filmpjes, maak er ook en feest van, je hoeft nog maar 2 dagen. gaat echt wel lukken, succes voor de volgende 2 dagen , ik geniet zo mee van die filmpjes.

 • 10 juli 2013 om 20:19
  Permalink

  Kom op Guy’s, moet lukken….

 • 10 juli 2013 om 20:20
  Permalink

  Hopen dat het goed blijft gaan,duimen.

Reacties zijn gesloten.