Maandag 10 juli is het weer zo ver, het volgende avontuur voor Dudes on a Mission! Dit jaar doen we mee met de Park and Party in plaats van de Carbagerun. Het doel van beide evenementen is in een barrel de mooiste routes rijden met een te gek feestje onderweg en bij de finishlocaties. Ook dit jaar kan je dus weer de mooiste foto’s, gekke filmpjes en leuke verhalen verwachten van onze avonturen.

De Park and Party gaat dit jaar naar het noorden. De route gaat van Winschoten via Kopenhagen (Denemarken), Strömstad (Zweden), Lustrafjorden (Noorwegen), Kristiansund (Noorwegen) naar Lillehammer (Noorwegen).

We hebben nog wat te klussen de komende tijd. Een 25 mm2 kabel was doorgebrand waardoor niet alles meer werkt (of eigenlijk bijna niets meer). Ook willen we graag nog dit jaar onze rookmachine upgraden, want meer rook is meer beter!

We houden jullie op de hoogte de komende tijd over de voorbereidingen. Wellicht hebben we ook nog een nieuwtje over onze verslaglegging tijdens de Park en Party. Dit staat nog in de kinderschoenen, dus we houden het nog even spannend!

Park and Party 2017: The countdown
Getagd op: