Voor ons is de vakantie begonnen! We zijn vanmiddag bij de meeting geweest voor de carbagerunners uit Twente bij de Ikea in Hengelo. Als je al die opgepimpte auto’s ziet weet je waarvoor je het doet. Er wacht morgen weer een geweldig avontuur op ons!

Vanmiddag zijn we richting Leusden gereden en hebben een verrassingsbezoek gebracht aan Jaap, Joost en André, van de politie Chevy. Met hen gaan we morgen weer op pad, net zoals voorgaande jaren. Helaas is de Opel Manta uitgeloot en zal er niet bij zijn.

Wij zijn nu op een camping in Noordeloos, vlakbij Gorinchem. We kijken uit uit over de velden, horen de vogeltjes fluiten en genieten van de ondergaande zon. Wie had dat begin van de week gedacht na de grote hoeveelheden regen.

Vanaf morgen gaan we weer fanatiek foto’s maken en filmen. Ik zal proberen iedere avond weer een video op de site te zetten zodat jullie kunnen meegenieten van onze avonturen.

Morgen rond een uurtje of zeven zullen de mannen van de Chevy hier zijn en dan rijden we door naar de evenementenhal in Gorinchem voor de start van de Carbagerun. Om 9 uur zal de start zijn. We kunnen niet wachten! :o)

Op de camping
Getagd op: