Na zes runs in 5 jaar tijd was het helaas tijd om afscheid te nemen van onze trouwe vierwieler. Gisteren, 11 augustus 2018,hebben we de auto aan Gijs en Benjamin uit het mooie IJzendijke in Zeeuws Vlaanderen verkocht. Zij doen met de Volvo mee aan de Carbage Run 2019 wintereditie.

We hebben mooie avonturen met de Volvo beleefd. In totaal zijn we met hem in 33 landen geweest en veel bijzondere plekken gezien zoals de Dutchbat basis in Srebrenica. In de afgelopen 5 jaar hebben we samen zo’n 33.000 km rondgereisd in bij elkaar opgeteld slechts 11 weken tijd. De rest van de tijd stond de Volvo in de garage. Trouwe Volvo, bedankt voor de mooie avonturen. Die waren onbetaalbaar!

En ik hoor je denken: “Wat nu?”. Daar zijn we ook nog niet helemaal uit. Er zijn naast de Carbage Run en Park & Party genoeg andere gave, gekke en avontuurlijke dingen om te doen en daar gaan we ons de komende tijd in verdiepen. Er zijn al wel wat ideeën dus de site Dudes on a Mission blijft zeker in de lucht! Houd hem in de gaten! 🙂

Onze Volvo is verkocht!