De uiteindelijke route is vorige week bekend geworden. Door de noodverordening en het tekort aan de benzine is de eerste finishlocatie niet in Frankrijk. We rijden in vijf dagen vanuit Gorinchem (Nederland) naar de volgende finishlocaties:  Schwarzwald (Duitsland), Valdaora (Italië), Hipodrom Vrbljene (Slovenië), Krupa na Vrbasu (Bosnië) en ten slotte eindigen in Porec (Kroatië).

De laatste weken zijn we druk geweest met de laatste spullen kopen. We willen natuurlijk geen tijd kwijt zijn aan een tent opzetten terwijl we ook van een feestje kunnen genieten op de Carbage run camping. Daarom hebben we in ieder geval een 3-persoonswerptent gehaald, snel op te zetten en lekker ruim. Verder nog wat proviand ingeslagen om lekker te kunnen snacken tijdens de mooie routes.

Ook de auto heeft dit jaar weer extra’s upgrades gehad. Zo hebben we een zwaardere rookmachine ingebouwd en de extra strips aan de zijkant van de auto geplaatst. Natuurlijk hebben we vooral de rookmachine al uitgebreid getest met meerdere schrikreacties van andere automobilisten tot gevolg.

Gisteren nieuwe foto’s gemaakt voor op de website, zodat deze ook weer up to date is. We zijn er dus bijna klaar voor. Nog alle spullen bij elkaar zoeken en hopen dat het allemaal in de auto past. Ten slotte nog even kijken wat het weer zondag doet en beslissen of we zondag op de camping willen slapen of dat we toch een andere oplossing zoeken. Nog 7 nachtjes slapen: wij kunnen niet wachten!

Nog 1 week: ready for take-off!