Nog één nachtje slapen en dan gaat het gebeuren! We hebben er onwijs veel zin in! De laatste wasjes worden gedraaid en zo langzaam aan wordt de stapel mee te nemen spullen steeds groter. Gert zal rond 16 uur hier zijn en dan wordt alles in de auto gelegd en zijn we klaar voor vertrek!

Vanmiddag nog even de bandenspanning gecontroleerd en de auto aan de acculader gelegd. Dan weten we zeker dat de accu vol is. Als morgenochtend de lampjes een uurtje staan te knipperen en is wel fijn dat ‘ie daarna gewoon nog wil starten.

Wat kun je deze week allemaal van ons verwachten vraag je je af? Zoals het er nu uitziet gaat het goed met het internet vanuit de auto en zullen we regelmatig vanuit de auto een kort verslagje doen en deze op de website zetten. Afhankelijk van de kwaliteit van de internetverbinding zullen er ook direct foto’s en filmpjes op de site komen. Het leukste tot slot is dat je ons kunt volgen via Track & Trace. Dus waar rijden we op dit moment, in welke richting en met welke snelheid. Als je de kaart wat uitzoomt kun je zien waar een groot aantal andere Carbage Runners (die ook gebruik maken van dit programma) zijn.

Op Twitter kun je ons ook volgen. Zoek op @CarbageRun2013 en je zult ons vinden. Natuurlijk kun je deze berichtjes ook op de website lezen, deze staan aan de rechterkant. Wil je zo’n beetje alle berichten over de Carbage Run willen volgen, zoek dat op Twitter naar #carbagerun. Een veel gebruikte tag is ook #gasopdielollie.

Verder kun je reageren op berichtjes die we posten. Uiteraard vinden we het leuk om reacties van jullie te krijgen. Kortom, kijk regelmatig op de website, vanaf je pc, laptop, tablet of smartphone. De website is daarvoor allemaal geschikt. Ik wens jullie veel lees- en kijkplezier!

Nog 1 nachtje slapen
Getagd op: