Op zondag 1 juli (morgen dus!) rijden we al naar Emmen. Hier worden de auto’s alvast gekeurd en gaan we het eerste feestje van de jublieum-editie meemaken. Als je zin hebt in een leuk dagje uit, dan ben je welkom tussen 13.00-19.00 om alle auto’s in Emmen te bekijken. Navigeer naar De Kleine Rietplas 1 in Emmen of rijd gewoon naar Emmen en volgt de gekke auto’s op de weg (ze zijn niet te missen).

Maandag om 8.00 gaat de Carbagerun 2018 echt van start! De afgelopen weken zijn we druk geweest met de voorbereidingen. Alle verplichte zaken, onder andere de APK, kostte dit jaar wat meer moeite en geld dan de afgelopen jaren. Maar het goede nieuws is dat we van start kunnen omdat we aan alle verplichtingen voldoen vanuit de organisatie.

Verder hebben we zoals elk jaar de auto nog leuker gemaakt. Hiervoor hebben we de volgende aankopen gedaan (dan mag je er zelf een voorstelling van maken):

  • een nieuwe epileptische led-balk
  • een oranje/wit zwaailicht
  • een bellenblaasmachine
  • 12 flessen bellenblaasvloeistof
  • nieuwe (oranje:)) muziekboxen
  • een spannende tuinkabouter

De auto is klaar om te gaan. Nu de rest van de spullen vandaag nog bij elkaar harken, zodat we niet droog komen te staan en uithongeren. De potten knakworsten  en drinkzakjes Capri Sun zijn al verzameld, dus het ontijt is geregeld. De rest wordt onderweg wel geregeld.

Je kan ons de hele tijd volgen via Track en Trace via deze website. Ook kan je de video’s kijken die we ook dit jaar weer gaan maken om jullie te laten meegenieten van dit evenement.

Nog 1 nachtje slapen
Getagd op: