Zo, net heerlijk mijn haar met shampoo in de Middellandse Zee gewassen en een stuk gezwommen, in de buurt van Béziers. Het werd weer tijd. Net erg gelachen om de groep waarmee we op pad zijn. De één lag met zijn sokken in de zee en de andere met zijn houten klompen. We hebben veel bekijks. Nederlanders en Duitsers kwamen kijken naar onze creaties en informeren wat het allemaal is en waarom. Nou gewoon, voor de lol! Dat is toch logisch? Ha ha!

Nu weer onderweg richting Andorra via Narbonne. Onze Hauptreiseführer rijdt voorop en bepaalt de route. Wij rijden er braaf achteraan. Vandaag doen we niet mee aan de opdrachten. Winnen kunnen we allang niet meer. Maar dat maakt niet uit, meedoen met de Carbage Run is het belangrijkst!

Haar wassen in de Middellandse Zee
Getagd op:                                 

4 gedachten over “Haar wassen in de Middellandse Zee

 • 11 juli 2013 om 20:02
  Permalink

  het plezier wat jullie hebben is het alles waard, toch? ik ga er vanuit dat jullie deze dag zonder problemen doorgekomen zijn. morgen de laatste dag, dan Barcelona.

 • 12 juli 2013 om 08:49
  Permalink

  hoi, laatste dag, nog en dageje duimen draaien dat jullie veilig , heelhuids en zonder mankementen met de auto in Barcelona belanden,daar zal het wel een feest zijn met zoveel mensen, ik ben benieuwd of van vandaag ook op een leuk filmpje komt, ik kijk er naar uit. veel geluk en succes voor jullie laatste dag.

 • 12 juli 2013 om 09:12
  Permalink

  Nou mannen jullie laatste dag. Ik zal niet bij de finish staan met een bos bloemen 😉 maar ik zal wel aan jullie denken. Heel veel succes en geluk vandaag.

 • 13 juli 2013 om 09:42
  Permalink

  hee boys we zijn weer thuis manta achtergelaten in spanje en met een auto van de anwb naar huis wat een luxe arco geen gehobbel geen gesluitel,1500 km volgas naar huis als we geluk hebben maar 2 keer geflitst haha we gaan mekaar spreken was echt TOPPIE,,

Reacties zijn gesloten.