En hier zijn dan de eerste foto's van de auto in de 2014-uitvoering. De basis is gelijk gebleven. We hebben wat viper-strepen over het dak aangebracht en nieuwe stickers aan de zijkanten van de auto geplakt. Verder is er een nieuwe toeter met 10 deuntjes, een omvormer 12V/230V en een rookmachine. :o)

Hierbij de eerste foto's van de introductie- annex keuringsdag. Het was weer geweldig om al die auto's te zien en wat iedereen ervan heeft gemaakt. Super!

Hierbij de foto's van de eerste dag van de Carbage Run 2014 zomereditie. We zijn gestart in Erm (NL) en geëindigd in Chemnitz (D).

Foto's van de tweede dag van de Carbage Run 2014. De route liep van Chemnitz naar Katowice.

En zo ben je alweer bij dag 3 van de Carbage Run 2014 aangeland. Hierbij de foto's van die dag. De route liep van Katowice in Polen naar Lviv in de Oekraïne.

Na een heel kort nachtje bij het de Arena in Lviv begon de route in de Oekraïne en eindigde in Nitra, Slovakije. Ook deze dag was weer bijzonder. We hebben een alternatieve route gereden door de bergen.

En toen was alweer de laatste dag aangebroken. Helaas pindakaas. De route ging van Nitra naar Egging am See. Gelukkig hebben we de foto's nog.

Bij een mooi evenement hoort natuurlijk ook een Day After. Hier de foto's van de dag na de finish in Egging am See. Op weg naar huis.