De Carbage Run 2014 vindt plaats van maandag 14 juli t/m vrijdag 18 juli 2014. Hieronder in grote lijnen de route:

Dag 1: Erm – Chemnitz (Duitsland)
We starten dit jaar vanaf het Ermerstrand te Erm (Drenthe). De eerste dag zullen we het meest op de snelweg rijden. Eerst zorgen dat we zover mogelijk van Nederland vandaan komen en dan beginnen de leuke routes pas. De finishplaats van de eerste dag ligt in Chemnitz, Duitsland.

Dag 2: Chemnitz – Katowice (Polen)
Vandaag rijden we het Oostblok in en daar komen we de komende drie dagen ook niet meer uit. Je komt op plekken en rijdt over wegen waar je nog nooit eerder bent geweest! 

Dag 3: Katowice – Lviv (Oekraïne)
Een land dat we nog nooit eerder hebben aangedaan tijdens the Carbage Run en een land waar de meesten van jullie waarschijnlijk nog nooit (met de auto) zijn geweest. Tijd om daar verandering in te brengen!

Dag 4: Lviv – Nitra (Slovakije)
Een lange dag door Slowakije. Weinig snelweg, slechte binnendoor wegen, maar wel een mooi avontuur! Zou het oude brik dit nog volhouden?

Dag 5: Nitra – Egging am See (Duitsland)
De laatste dag van het avontuur. Maar voordat je over de finish gaat rijden hebben we nog een fantastische route voor je in petto. Als je de hele route overleefd hebt en je auto het nog steeds doet kom je vanavond aan in Pulman City in Eging am See.

 

route_zomer_2014