De Carbage Run 2013 vindt plaats van maandag 8 juli t/m vrijdag 12 juli 2013. Hieronder in grote lijnen de route:

Dag 1: Hardenberg – Zwarte Woud (Duitsland)
Net zoals voorgaande jaren zal ook in 2013 worden gestart in Hardenberg. De eerste dag zullen de meeste kilometers worden gemaakt en zal ook het meest op de snelweg worden gereden. Doel is zover mogelijk zover mogelijk van Nederland vandaan te komen en dan beginnen de leuke routes pas. De finishplaats van de eerste dag ligt in het Zwarte Woud, Duitsland.

Dag 2: Zwarte Woud – Turijn (Italië)
Via Zwitserland gaat de route naar Italië. De auto wordt flink op de proef gesteld door de route die voor vandaag is uitgezet. Minder snelweg, meer bergen, meer avontuur!

Dag 3: Turijn – Camargue (een gebied in Zuid-Frankrijk)
Eerst nog een stukje Italië en vervolgens naar Zuid-Frankrijk. Op naar het mooie weer via een fantastische route met bijbehorende opdracht.

Dag 4: Camargue – Andorra
Langs de Zuid-Franse kust naar Andorra. De auto gaat alvast een stukje Pyreneeën doorkruisen. Zou het oude brik dit nog volhouden?

Dag 5: Andorra – Barcelona
De laatste dag van het avontuur. Maar voordat langs de finish wordt gereden staat nog een fantastische route op het programma. Met deze route, dwars door de Pyreneeën, is het mooiste voor het laatst bewaard. En als we dat allemaal zonder problemen hebt afgelegd gaan we het einde van het avontuur vieren!

 

Route carbagerun 2013