Alweer dag 4 van de Carbage Run 2014 zomereditie. Vanmorgen zijn we wakker geworden op het terrein bij het stadion van Lviv, de Lviv Arena. Het was een kort nachtje. We hebben amper drie uur kunnen slapen.

Gisteren hebben we een lange tocht gereden en bijna drie uur bij de grensovergang Polen <=> Oekraïne moeten wachten. Daarna moesten we nog ongeveer anderhalf uur rijden voordat we op de eindbestemming aankwamen. Ook dat was weer een avontuur. Iets over de grens had een Carbagerunner zijn reserveband van het dak verloren, deze is tegen de auto van een Oekraïner aangekomen. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen en was er enkel blikschade. De weg was ook een uitdaging. Veel gaten en hobbels in de weg, scheurende Oekraïners en dieren langs de weg. Rond 3:00 uur ’s nachts waren we bij de Lviv Arena.

We hebben vanmorgen een mooie route door de Oekraïne gereden en zijn net de grensovergang bij Uzhhorod, de grens tussen Oekraïne en Slovenië, gepasseerd. Gelukkig gingen alle controles snel en waren we binnen ongeveer een uur door de grenscontroles. Nu door naar Nitra naar onze eindbestemming van vandaag!

 

Dag 4, Good morning Lviv