Goedemorgen allemaal! We zijn weer op pad en rijden nu op de A4 richting Dresden. Daarna rijden we richting Praag.

Gisteren een heel leuke dag gehad met de vijf teams waarmee we op stap zijn. We hebben een mooie route gereden met ongeveer 60% snelweg en 40% binnendoorroute. Veel landweggetjes door bergen en dalen.

Na het eten van een heerlijke schnitzel waren we allemaal getuige van een grote arrestatieteam. De eerste paar seconden leek het op een beginnende ruzie die uit de hand ging lopen. We zagen de pistolen tevoorschijn komen. Daarna hadden we door dat er ongeveer 10 mannen van het arrestatieteam de bad guys en één bad girl aan het overmeesteren waren om in de boeien te slaan. Geblinddoekt werden ze geboeid op de grond gezet/gelegd. Ja, ook dat gebeurt tijdens de Carbage Run.

Gisteravond net voor de regenbui de tenten opgezet. Dat was ook wel weer een mooi gedoe want de vergunning was die dag door de burgemeester van het gehucht aangepast. Geen auto’s  op het veld. Uiteindelijk ergens langs een weg de tenten opgezet. We zijn vanwege de regen niet meer het terrein op geweest. Beetje bijtijds gaan slapen.

Op dit moment zijn we Dresden voorbij en zijn op weg naar de Tsjechische grens. Daarna duiken we het binnenland in naar het oosten. We moeten vanavond uiteindelijk in Katowice, Polen, uitkomen. Nog een kilometer of 600 voor de boeg!

Dag 2 is begonnen!