Zaterdag 15 juni 2013 was de Carbage Run introductiedag 2013. Deze vond plaats in Westerbork. Om 12 uur was het terrein geopend en het terrein liep snel vol. Helaas begon de middag met regen maar gelukkig werd het gauw droog en kwam de zon het feest opfleuren.

Het was leuk om te zien wat iedereen had gebouwd en het viel op hoe trots iedereen is op zijn/haar creatie. Tijdens het lopen van een rondje langs alle auto’s verbaast het ons wat er allemaal bedacht is. De foto’s spreken voor zich.

De vermogentestbank draaide op hoogtoeren. Wat een herrie kwam er vanaf tijdens het meten hoeveel pk’s de auto heeft. Arme oude brikkies… Het off-road behendigheidsparcours was ook lachen. De nodige auto’s kwamen vast te zitten en moesten worden afgesleept.

Om 16 uur was de officiële introductie en zijn we allemaal bijgepraat over de route, de campings, de do’s and don’ts in de verschillende landen en de feitjes. Het was een leuke dag en we hebben weer wat ideeën opgedaan. De Carbage Run kan wat ons betreft starten!

Klik hier voor de foto’s.

Carbage Run introductiedag
Getagd op: