Nog 65 nachtjes slapen en dan is het weer zover. Dan gaat de Carbage Run zomereditie 2016 van start! En we kunnen bijna niet wachten! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Nieuwe zwaardere rookmachine, zwaardere 12V/230V-omvormer (1000 Watt continu), wat nieuwe verlichting, airco gerepareerd, nieuwe foute muziek gedownload, bekabeling wat aangepast. En verder nog op zoek naar wat leuke ongein voor in, op of onder de auto.

Dit jaar is het team gewijzigd. Patrick en Marjolein gaan dit jaar de ‘helse’ tocht naar het oosten proberen te voltooien. Marjolein heeft ook al meerdere malen aan de Carbage Run meegedaan en is dus een echte Carbagerun chick. De route gaat dit jaar vanaf Gorinchem via Mulhouse (Frankrijk), Bolzano (Italië), Ljubljana (Slovenië), Banja Luka (Bosnië) naar Istrië (Kroatië).

De komende tijd zullen we jullie weer proberen op de hoogte te houden van de voorbereidingen. Ook zullen we weer video’s, foto’s en berichten schrijven.  Dus houd de website en Twitter in de gaten!

Wordt vervolgd!

Carbage Run 2016: nog 65 nachtjes slapen!
Getagd op: