Breaking news, we zijn er weer bij dit jaar! Dit jaar gaan we met zijn vieren op pad: André, Jaap, Patrick en Maarten. En we hebben er onwijs veel zin in! De Carbage Run zomer-editie wordt van 24 t/m 28 juni 2024 gereden. De Carbage Run bestaat 15 jaar en dat moet natuurlijk in stijl worden gevierd: Met een route door 15 landen, en dat in 5 dagen tijd.

De editie start in België en gaat daarna door Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië, Hongarije, Slowakije, Tsjechië en Polen. Ja, en dat allemaal in 5 dagen tijd. De route is zo uitgezet dat deze niet langer is dan de voorgaande edities. Hieronder een kaartje van hoe de route er ongeveer uit ziet.

Screenshot

De Chevrolet is weer van stal gehaald en krijgt de komende tijd weer wat liefde, zorg en aandacht zodat hij op tijd klaar is voor de run. Ook zal er weer iedere dag een videocompilatie op deze website en YouTube worden gezet. Dus save the date en houd de website in de gaten!

We doen mee aan de Carbage Run 2024!
Getagd op: