En zo is alweer dag 4 van de Carbage Run aangebroken. Ondanks de lange dagen en korte nachten (5 uur slaap) gaat alles toch best snel. Het is een geweldig avontuur.

We waren om 6.30 uur alweer wakker en zijn nu de boel aan het inpakken. Met oordoppen in hebben we prima geslapen in onze dampende tentjes. Het stikt hier verder van de muggen dus het is, voor mij althans, weer heerlijk mosquito’s jagen. Het nut van die beesten heb ik nog niet ontdekt. Kan iemand mij die vertellen?

Vandaag op weg naar Andorra. Het zal waarschijnlijk weer een mooie tijd worden met veel bergpassen door de Pyreneeën. We laten ons weer fijn verrassen!

Andorra we komen er aan

3 gedachten over “Andorra we komen er aan

 • 11 juli 2013 om 07:33
  Permalink

  Geweldig dat jullie weer back on track zijn. Vandaag wederom een mooie dag, zonder technische problemen hoop ik. Groetjes uit een kil Bosch en Duin.

 • 11 juli 2013 om 10:33
  Permalink

  zoals ik al zei, over de helft en wat leuk die filmpjes , zo genieten we wat mee van wat jullie zien onderweg.ik duim nog door dat jullie zonder mankementen vannacht de tenten opslaan in Andorra, ik kijk wel uit naar het volgende verhaal en filmpje.veel geluk en succes

 • 13 juli 2013 om 09:44
  Permalink

  helaas hebben we het niet gehaald maar was het er lekker warm hahaha
  bij ons in het hotel wel

Reacties zijn gesloten.